Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ha erkélyünket eléggé tűzi a...

Ha erkélyünket eléggé tűzi a nap, akkor mit érdemes a balkonládába ültetni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Az enyémet is tűzi reggeltől kb. 3 óráig még lehet tovább. Muskátlim van, teljesen jól bírja, viszont amikor ilyen meleg van minden nap bőségesen locsolom az esti órákban.
2009. máj. 20. 11:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Mi tavaly kipróbáltuk és nagyon csúnyán megégtek sajnos.

Alattunk lévő lakásba is én locsoltam,ugyanolyan intenzitással,mert elutaztak nyárra és ott meg szép volt, de az a magasság a fák miatt árnyékosabb. :(

2009. máj. 20. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi 4. emeleten lakunk semmi árnyék. Déli fekvésű az erkély egyébként, szóval a délelőtti és oldalról a nyugati nap is éri. Szélős erkély, tehát az oldala meg nyugati. Nekem tavaly is szép volt, már most is hozza szép sorban a virágokat. Más öteletem nincs.
2009. máj. 20. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a begónia bírta a napot, meleget. Mostmár csak azt veszek. Ráadásul nagyon szépen terebélyesedik, nyár végére szinte kinövi a cserepét (tavasszal meg alig látszik benne)
2009. máj. 20. 14:53
 5/6 anonim válasza:
100%
Próbáld ki a vinkát, vagy másnéven a rózsameténget. Ez kifejezetten a napot szeretni! Jól bokrosodik és nagyon szép.
2009. máj. 20. 15:40
 6/6 anonim válasza:
Nekem most futó muskátli van, jól bírja. Aztán gyönyörű most a kék csüngő lobéliám, és tavaly mindenki a csodájára járt a magról vetett futó petúniámnak. Egyszerűen csodálatos volt. Hófehér virágözön, De palántában is lehet kapni. Mindegyiket tűzi a nap nálam.
2009. máj. 21. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!