A levágott füvet, hova lehet elvinni, kitenni?
Figyelt kérdés
Hetente óriási zsák füvet termelünk, hova vigyük, dobjuk el? Úgy tudom a szemetesek nem viszik el, a kukába pedig nem fér.2009. máj. 11. 21:14
1/6 anonim válasza:
A legtöbb településen a szemetesek külön viszik el. Speciális zsákokba kell kitenni és úgy elviszik.
Kérdezz rá az önkormányzatnál.
2/6 anonim válasza:
Ha van kerted is (nem befüvesített) oda is eláshatod, mert jó tápanyag forrás a talajnak, vagy lehet venni 1-2 köbméteres komposztládát és abba bele teszed, 1 vé múlva jó virágföld vagy termőtalaj javító lehet belőle.
Újrahasznosítás, nem szemét termelés...
3/6 anonim válasza:
Ha van füved, akkor van kerted is. Vegyél vagy csinálj komposztálót.
4/6 A kérdező kommentje:
A komposztálón már én is gondolkoztam,már csak azért is, mert szelektíven gyűjtjük a papírt és a műanyagot, egy komposztáló segítségével a komplett szemetet szelektálhatnám. sok helyet foglal? Nem büdös? Kell hozzá vmilyen engedély?
2009. máj. 11. 21:52
5/6 anonim válasza:
Abszolut nem büdös. Nagyanyámék a kert hátsó részében alakították ki a sufni mellett egy veteményes mögött. Így nincs is nagyon se szem előtt, se útban. Deszkákból építettek egy ilyen 1m * 1m -es kockát (felül persze nyitott). Virágföldnek is nagyon jó később, ami lesz benne.
6/6 anonim válasza:
Nekünk egy közepes méretű telekre két komposztládánk van, de a füvet nem abba szoktuk tenni mert nagyon hamar megtelne, de abszolút ajánlom a dolgot. 2 kb 1 m3-es, előregyártott műanyag komposztládánk van, nem is kell benne forgatni a cuccot, csak felül beleteszed a maradékokat, alul meg majd kiszeded a szép fekete humuszt:) És egyáltalán nem büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!