Kerti tavat mivel tudnám tisztítani?
Figyelt kérdés
Nagyon hamar zavaros lesz a víz, kb 10*12 méteres, aranyhalak élnek benne.2011. júl. 22. 13:02
1/2 anonim válasza:
Mi most csináltunk kettőt. Amikor rohadt meleg van, tiszta buborék meg fika lett a tó teteje, és rrohadtul idegesített minket. A kisebbről 4x5-ös akváriumi kisszákkal halásztam a habot :D :D :D ... De egyszer, mikor már ráuntam, úgyhagytam, és nem pecáztam róla a genyót. És lásd, pár nap alatt el is tűnt, ÉS AZÓTA SE JÖTT ELŐ. Lehet, hogy ez valami öntisztítási, kicsapódási folyamat. Na, mit mondasz, esélyt adsz ennek a lehetőségnek? :)
2/2 anonim válasza:
Nekünk is volt kerti tavunk, ültess bele hínárt meg egyéb növényeket is, akkor szép tiszta lesz a vize.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!