A furdoszobai fali csempet mivel tudnam vegre le tisztitani hogy ne maradjon csikos?
Figyelt kérdés
mindig rajta marad a viz ahogy le mosom es ojan csunya ugy latszik hogy ossze van mazolva teljesen.2009. jún. 4. 09:23
1/9 anonim válasza:
én törlőkendővel és ablaktisztítóval szoktam tisztítani, és nem csíkos. próbáld ki.
3/9 anonim válasza:
Én ecetes vízzel szoktam, aztán egy viledával áttörlöm. Sok sikert, nekem azóta gyönyörű a csempém, pedig sötét. :)
4/9 anonim válasza:
Biztos függ attól is, fényes vagy matt csempe. A fényes könnyebben tisztítható szerintem, nekünk ilyen van, és Mr.Proper általános tisztítós vízzel+tiszta puha ruhával tisztítom (mosógépben kimosott régi polódarabok). Fontos, hogy a ruha tiszta legyen, akkor nem hagy csíkokat. A Mr.Properes víz magától szárad. Ha nagyon gáz, régóta nem mostam le, akkor többször átmosom, a végén mindig tiszta rongy a fontos.
5/9 anonim válasza:
Én a Cillitre esküszöm,a sima folyékonyra, nem gél nem spray-re. Önmagában is leszedi a vízkövet, de nem árt szivaccsal áttörölni, leöblíteni, és papírtörlővel szoktam a végén fényesíteni
6/9 anonim válasza:
Egyszerű domestossal töröld át, öblítsd le és egy régi törölközővel töröld szárazra. A hotelekben is így csinálják és csillog villog minden.
Tapasztalatból tudom.
7/9 A kérdező kommentje:
koszike.enis cif kremmel mostam eddig de mindig csunya csikos maradt szoval ojan osszemazolt volt mikor megszaradt pedig toroltem szaraz rongyal is. az ablaktisztitost azt ki probalom! minden jot mindenkinek!!
2009. jún. 5. 10:23
8/9 A kérdező kommentje:
ja meg az ecetes dolgot is mert kivancsi vagyok meik lessz ajobb!!! :))
2009. jún. 5. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!