Hogy lehet az, hogy 1 benzines fűkasza 100ezer ft körül van a boltokban, a vaterán meg 20ezer-ért hírdeti mindenki?
Figyelt kérdés
új termékről van szó, és nem is a legalacsonyabb teljesítményü-röl beszélünk. Egy kicsit olyan átverés szaga van a dolognak2011. jún. 27. 17:42
1/7 anonim válasza:
A multiknál lehet kapni 24000 Ft-ért akciósan benzines fűkaszát (pl. ALKO), és azon is van rendesen hasznuk!
3/7 A kérdező kommentje:
igen ugyan ezt az oldalt láttam már én is de elég satnya gépek vannak pl.: 0,3L tank, meg 26 köbcenti, de ami fontos, hogy a garanciát nem látom... a boltban meg adnak 2évet...
2011. jún. 27. 19:35
4/7 anonim válasza:
Mi is egy 30 köbcentis kínai csodát (ed johnson) vettünk az auchanban másfél éve. Szó nélkül teszi a dolgát 15x80 m-es placcot vágok vele 2-3 hetente.Persze nem egy huzamba, kap egy kis pihenőt közben.
Nagybátyám 23-24 ezerért vett 50 köbcentist, papír szerint 2LE, az is óccó vót, de azzal se volt még baja.
Az Expresszről vettük azt.
5/7 anonim válasza:
200ezer fölött is vannak fűkaszák. Milyen márkájú, amiről beszélsz? Ez nagyban meghatározza az árát!
6/7 A kérdező kommentje:
most itt a környéken nagyon futtatnak egy bizonyos Oleo- Mac (ha jól írom) márkát, Szuperinfóban meg másfelé is láttam már, a lényeg, hogy 2 év garancia van rá 75 és 150 között vannak ezek is
2011. júl. 1. 22:00
7/7 anonim válasza:
A stihl legolcsóbb gépe 56 ezres körül van ,azt pár évesen elképzelhető,hogy valaki 20 ezerért adja el.A 20 ezres kínai gépek mögött meg nincs a sok öltönyös ingyenélő a rengeteg reprezentációs költséggel amit bele kell építeni az árba meg a minőség is alacsonyabb.Drága gépnél megfizeted magát a gépet,a sleppet ami mögötte van meg a márkanevet.Ja meg lehúzzák rólad a jövő évi fejlesztési költségeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!