Kezdőoldal » Otthon » Kert » A benzines fűnyírók milyen...

A benzines fűnyírók milyen üzemanyaggal működnek?

Figyelt kérdés

Van egy MTD fűnyírónk, amit még nem használtam, és most akarom. Milyen üzemanyag való bele? Úgy tudom, benzin meg valami más (valami olaj) keveréke. Én benzinből milyen fajta kell? Ezt keverve, vagy külön tartályba kell önteni?

Bocs, de teljesen kezdő vagyok.

2011. aug. 7. 21:55
 1/8 anonim válasza:
100%
Mint ami az összes 2ütemű motorba. Benzin+olaj
2011. aug. 7. 22:02
 2/8 anonim válasza:
Össze kell keverni, és bele a tartályba.
2011. aug. 7. 22:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha két ütemű a motorja, akkor igen, olajjal kevert benzin kell bele.

Jó a sima 95-ös és ahhoz keverj 2T olajat. Hogy mennyi kell bele, az a géptől függ. Leírásában nincs benne?

Nem kell bele sok olaj.

Én úgy szoktam, hogy betöltöm a tankba a tiszta 95-ös benzint és ahhoz adagolom az olajat. (Az is a tankba megy a benzinhez.) Kicsit meglötykölöm a gépet mielőtt indítom, és mehet.

2011. aug. 7. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Először nézz utána a kézikönyvében vagy a neten hogy hány ütemű. A fűnyírók többsége szerintem négy, akkor pedig nem kell olaj a benzinbe. Ha kétütemű akkor aszerint, ahogy a kollégák írják.
2011. aug. 7. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 4 ütemű van, abba csak benzint kell önteni.
2011. aug. 8. 06:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd megnézem a kézikönyvben vagy utánanézek a neten.
2011. aug. 8. 08:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk mindkét fűnyírónk négyütemű, szóval csak benzin..Az egyik egy pár éves MTD, de attól még a tietek persze lehet kétütemű :D
2011. aug. 8. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Az Mtd 4 ütemű de olaj is kell külön tartályba.. Remélem elolvastad azt a kézikönyvet .A mienkébe nagyon pöpec kis kawasaki motor van jók az MTD fűnyírók szerintem.
2019. nov. 17. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!