A benzines öngyujtóba való 'benzin' milyen árban van, és milyen "jellegű" boltokban lehet kapni?
Figyelt kérdés
vettem ma ("ajcsinak karira" :D) egyet, és a boltban még égett, minden OK volt, de amikor itthon megprobálom meggyujtani csak villan vagy sikrázik vagy hogy mondajm. esetleg én vagyok a béna? vagy 'rossz minőségűt' vettem? (1500 ft volt...) és akor a cuccni amit bele kell rakni milyen árban van? :)
17/L
2010. dec. 7. 13:01
1/1 mkvenner válasza:
Hali.
Zippo öngyujtóbenzin az általad keresett dolog neve. Kb. 550Ft-ba kerül és lehet h benzinkutakon árulnak de ez nem biztos lehet azzal járnál a legjobban ha a neten megrendelnéd. Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!