Amikor ki be mászkáltok a lakás és a kert között mindig lehúzzátok a cipőt/papucsot?
ma 20:59
Ott a pont!
Ne ítélkezz, hogy ne mások ne ítélkezzenek rólad!
Na jó, akkor tiszta vizet a pohárba, aztán vita lezárva:
Álszenteskedés: részemről vélemény volt, nem személyre mutató ítélkezés.(olvasd vissza)
Válasz a kérdésre: szintén időjárásfüggő, hiszen mint írtam, ha sáros, akkor természetesen levetem a cipőt..de van egy kutyánk, aki családtag, neki nincs cipője, amit le tudna vetni..
Ettől még nem vagyok sem korlátolt, sem nem nevezem igénytelennek magam sem és mást sem...Takarítok, egy kicsit többet talán, mint az, aki leveti a cipőjét és láncra köti a kutyáját..és kész. Részemről a vita lezárva.
:) Oké, ha azt mondom, hogy, aki nem veszi le a cipőjét az igénytelen, akkor ez alól is ki lehet bújni, hogy "csak vélményem, és nem egy személynek szól".
Tényleg nem azért, hogy vitatkozzak, de szerintem nincs igazad. Érezhető volt a kommentedben, hogy a válaszolóknak szól az "álszenteskedő" jelző. :) de mindegy.
Mivel sértő volt ránk nézve (akik leveszik a cipőt) hogy a véleményedet kinyilvánítottad olyan szinten, hogy ránk húztál egy nem túl szép jelzőt, ezért te is megkaptad az igénytelent. Ennyi :)
Szerintem itt senki sem álszenteskedik, és senki sem igénytelen...csak vannak saját szokásaink, amihez tartjuk magunkat.
Pl a kutyus nálunk is családtag..nagyon szeretjük, de a házba nem engedjük be, csak ha nagy vihar van, vagy tüzijáték, mert akkor fél. Egyébként sem szeret a házban lenni.
Ha pedig valaki úgy érzi jól magát, hogy mindig cipőt cserél, akkor cseréljen, hisz az ő otthona, úgy lép be oda, ahogy csak szeretne. Illetve ugyan ez fordítva is..ha valakit nem zavar, hogy mondjuk kerti cipőben megy be a házba, mert úgyis minden nap felmos, és neki így kényelmesebb, azzal is minden rendben van...
Tehát, amíg nem nyílvánítunk ki rosszindulatú megjegyzéseket (akár általánosan is) addig nem kapunk mi sem hasonlókat..szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!