Kezdőoldal » Otthon » Kert » A liliomtól tényleg el lehet...

A liliomtól tényleg el lehet aludni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 22:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Úgy tudom a fehér liliom az,ami veszélyes.
2011. máj. 21. 22:32
 2/13 A kérdező kommentje:
De mit kell elalvás alatt érteni? Örökre elalszik az illető vagy csak pár órára?
2011. máj. 21. 22:33
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
valami méreganyag van benne, én inkább nem próbálnám ki... :)
2011. máj. 21. 22:45
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
"Nehéz elképzelni, de vajon igaz-e, hogy a liliom illata úgy hat ránk, mint a mérges gázok? Zárt helyiségben belélegezve valóban bódító hatású, és ezért tényleg nem ártalmatlan. Olyan esetről azonban, hogy valaki meghalt volna, amiért belélegezte, az orvosi irodalom nem tud. Viszont az is biztos, hogy léteznek túlérzékeny emberek, akik bizonyos illatoktól rosszul lesznek. Ha pedig egy ilyen rosszullét szívrohammal is párosul, nagyon nehéz megállapítani a halál igazi okát."
2011. máj. 21. 22:55
 5/13 anonim válasza:
59%

A fehér mérgező, ha sokat lélegzik belőle be valaki meg is ölheti, de minden része mérgező a növénynek. Sőt stimulálja a beteg emberek gyógyulását mert intenzív az illata, és bódító, altató hatású! Nem szabad sokat, zárt térben tartani!!

Tehát az alvás mindkét fogalom lehet: akár az altatás,bódítás vagy az ölés...

2011. máj. 21. 22:57
 6/13 anonim ***** válasza:
29%
Hát én már aludtam hatalmas liliomcsokrokkal egy szobában a ballagásom után, és még élek. :)))))) Ez is csak egy babona, amit elhisz az, aki nem jár utána. Baromság.
2011. máj. 21. 23:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

pedig milyen szép öngyilkossági módszer lehetne...

keringenek ilyen mendemondák, lehet, h ipari mennyiségtől már komolyabb gond is lehet, de egy csokortól max jobban alszol :D

2011. máj. 22. 12:39
 8/13 A kérdező kommentje:
Fúú, hát ha tényleg könnyebben lehet tőle aludni, akkor máris beszerzek egy két csokorral. :)
2011. máj. 22. 13:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha altató kell, akkor már jobban jársz valami gyógynövényes nyugtatóval. Olcsóbb és tudod szabályozni. A liliomból valószínűleg sok kéne, hogy valóban altasson, és nem tudjuk, mennyi az, amennyitől még tuti nem lesz bajod. Ne mérgezd magad ellenőrizetlenül!
2011. máj. 22. 16:10
 10/13 anonim válasza:
31%
én bele szagoltam és majdnem elájutam, és rosszul lettem. Nem birtam felállni tíz percig. Szóval ne próbáld ki
2014. máj. 4. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!