Kezdőoldal » Otthon » Kert » Van-e valakinek tuti ötlete a...

Tetris kérdése:

Van-e valakinek tuti ötlete a fosszínű, gusztustalan meztelen csigák távoltartására? (olasz csiga? )

Figyelt kérdés

Hirtelen nagyon megszaporodtak.

Az előbb kivittem a szemetet, és véletlenül ráléptem egyre. Majdnem kitörtem a nyakam. Mindenütt ott vannak. Undorító!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. máj. 21. 19:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én csináltam villanypásztort 9V-os elemmel. Működik, de csak kicsik jönnek, és azok elpusztulnak tőle, mert beszorulnak a két drót közé. A nagyobbakat elvileg csak megcsapja ez a feszültség, aztán visszahúzódnak. 4V-ig csigabiztos. Aki esetleg belefog, az mindenképp réz drótot használjon, pl telefonkábelt félig levágott szigeteléssel, stb. Az acéllal az a baj, hogy megeszi a rozsda az első komolyabb eső után, és onnantól nem vezet.
2015. máj. 29. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!