Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az igényesség fokmérője a szőrtelenítés? Férfi létemre miért várják el, hogy úgy nézzek ki mint egy meztelen csiga?
ezt én sem értem, de csajonként változók az "igények", kinek mi jön be....
sok csaj szereti ám ha van valami férfiasság jele is a kiválasztotton, nemcsak az hogy meztelencsiga....
Nem várja el tőled senki de akk te se várd el h szőrösen mindenkinek tetsszél! Ennyi! Egyébként kurwára nem nagy dolog néha leborotválni!
17/F
Nem kötelező szőrteleníteni, de a hónalj szerintem is jobb, ha nem szőrös.(mondom ezt úgy, hogy a pasimnak meg szőrös :D)
Tehát érted, ha valaki szeret, pont lesz@rja, hogy szőrös vagy vagy nem.
''Hát spec én pont azt utálom, ha egy férfi nem szőrös. Gusztustalan. Ha nővel akarok szexelni, akkor nőt keresek, de én a férfiakat szeretem, a férfi pedig szőrös..''
Bocsi ezen jót nevettem, a lányoknak nem szőrös egyetlen testrészük sem? Ők se borotválják magukat? Vagy ha de igen nekik muszáj..akkor miért? Mi a különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!