Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kis veteményes esetén, hogyan...

Kis veteményes esetén, hogyan készítsek vetésforgót?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt veteményesem. Már kb tudom, hogy miket szeretnék ültetni, és utána is néztem, hogy mire kell odafigyelni. Hogyan kezdjek hozzá a vetésforgó elkészítéséhez? Sajnos a legtöbb cikk a neten ezzel kapcsolatban még kínai nekem... :S :) Valaki le tudná írni, hogy melyik évben miket kell ültetni? Melyik a nagyobb tápanyagigényű növény, és melyik a közepes illetve a kisebb? Mikre kell még odafigyelnem?

Köszönöm szépen a segítséget!! :)

2011. ápr. 4. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ahova évek óta ugyan azt ültetted vagy ültetve volt oda most ne tedd azt. Ültetésnél figyeld azt is, hogy mit mivel vagy mihez közel, együtt ültethetsz. Segitséget kapsz a netről.
2011. ápr. 4. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt egy táblázat arról hogy melyik növény jó szomszédja a másiknak, ezt mindenképp vedd figyelembe. Egyébként általában ahova egyik évben ültettél valamit, azt mondják, hogy jövőre nem szabad ugyanazt. Viszont ez csak a "nagykönyvben" van így, egy kiskertben elkerülhetetlen szerintem, hogy időnként ugyanott legyenek növények... Nem lesz bajuk az biztos.

2011. ápr. 4. 15:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Jajj, nagyon szépen köszönöm a táblázatot...!!! Rengeteget segítettél vele nekem!! :)
2011. ápr. 4. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Két dolgot ajánlok neked megnézni és elolvasni:

Olvasd el ezt a könyvet : [link]

Videót megnézni : [link]

2011. ápr. 16. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!