Kis veteményes esetén, hogyan készítsek vetésforgót?
Még soha nem volt veteményesem. Már kb tudom, hogy miket szeretnék ültetni, és utána is néztem, hogy mire kell odafigyelni. Hogyan kezdjek hozzá a vetésforgó elkészítéséhez? Sajnos a legtöbb cikk a neten ezzel kapcsolatban még kínai nekem... :S :) Valaki le tudná írni, hogy melyik évben miket kell ültetni? Melyik a nagyobb tápanyagigényű növény, és melyik a közepes illetve a kisebb? Mikre kell még odafigyelnem?
Köszönöm szépen a segítséget!! :)
Itt egy táblázat arról hogy melyik növény jó szomszédja a másiknak, ezt mindenképp vedd figyelembe. Egyébként általában ahova egyik évben ültettél valamit, azt mondják, hogy jövőre nem szabad ugyanazt. Viszont ez csak a "nagykönyvben" van így, egy kiskertben elkerülhetetlen szerintem, hogy időnként ugyanott legyenek növények... Nem lesz bajuk az biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!