Tuja bújt elő a cseépből (kép mellékelve)?
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy ültettem 10-15 tujamagot, viszont a magokat csak most tavasszal gyűjtöttem be különböző növényekről. Már egy hónappal ezelőtt elültettem őket, és most ilyen kis növények bújtak elő:
Nem igazán hasonlítanak egy tujához. A kérdésem az lenne, hogy ez tuja, vagy csak valamilyen gyom?
16:35 -ös vagyok.
Persze semmihez se kell nagy tudomány,csak tudod nekem ez a szakmám,nem kis ideje.-->dísznövénykertész
Ezek szerint dísznövénykertésznek kell lennie az embernek, hogy tudja a jó választ?!
Nem értem a többiek minek szólnak (pofáznak) bele, ha még nem is láttak tuja csírát/magoncot....
(papír szerint agrármérnök, de szüleim nyomdokain "kezdő" dísznövény kertész vagyok)
Hát köszönöm azért mindenkinek, remélem túl is élik az én kezem alatt :P
Majd még dobok fel egy képet róluk, hátha érdekel valaki, vagy valakinek pont ilyen problémája akad :D
:)
Rakjál! Hagy okosodjanak a népek!
És talán legközelebb többen tudják a választ.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!