Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mi a titka a gyönyörűen...

Mi a titka a gyönyörűen virágzó futómuskátlinak, amit a katalógusokban is lehet látni?

Figyelt kérdés
Én is veszek minden évben, de sajnos nekem sosem olyan szép dús és virágzó. Pedig locsolom és tápoldatozom.
2011. márc. 11. 14:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem mostani kérdés,de ha még valaki idetéved... Én is mindig azt gondoltam, amit itt is többen írnak, hogy ennek az egyik titka, hogy több tő van szorosan egy ládában,akár dupla sorban is. Így valóban anyagilag is megterhelőbb a történet. Viszont voltam családi háznál,ahol csak ámultam a másfél méteres virágözönön az ablakokban. Első kérdéseim egyike volt, hogy hány tő van egy ládában!? Válasz: 1! Megnéztem, valóban úgy volt! Rendszeres tápozás (heti) és még az elszáradt virágokat sem szedegették, elmondásuk szerint azt lefújja a szél. Persze ez nem így volt, láttam, hogy sok rajta maradt,de akkor is virított!
2019. nov. 2. 07:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!