Érdemes, megéri ilyen láncfűrészt venni?
Otthoni munkákhoz, illetve ha rönkben veszek télire akác tűzifát annak kuglizására szeretném használni.
A "Tuskóban" is most ennyi lesz. Talán pont ugyan ez a típus virít az akciós újságjukban, amit tegnap hoztak hozzánk.
Én tavaly vettem egy elektromosat. Direkt nem a leggagyibb, "no name" kínai 10eFt-ost, hanem egy kicsit jobbat. Nálam otthoni alkalomszerű használatra tökéletesen bevált.
Igen a kék-fehérben lesz akcios termék ez.
Valaki feltett egy hasonló kérdést más fűrészekkel s árkategóriában.
Érdemes 10-20e Ft-al többet kiadni egy elterjetebb ismertebb márkáért vagy marqdjon ez amiről semmit nem lehet találni a neten. Nem akarok úgy dönteni,hogy hátha kifogok egy jobb darabot s örök élet meg egy napig menni fog gond nélkül.
Erről a márkáról, amiről kérdeztél azért legalább hallani lehet valamit.
De amit én néztem tavaly szintén ebben a boltban, valami "Shung Cheng" vagy hasonló hangzású márkája volt. De nem ezért nem vettem meg. Hanem azért mert kézbe fogva már a burkolat minőségén érződött hogy valami hihetetlen gagyi tákolmány ez. Kemény kopogós vékony törékeny műanyag. A fröccsöntési hibákat van ahol levágták késsel a kis kínaiak, van ahol nem. Gondolták jó az úgy is.
Szóval nézd meg milyen, mielőtt megveszed!
Szerintem jobban járnál ha vennél egy Oleo mac láncfűrész.
Nem romlik el és nem is olyan drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!