Kezdőoldal » Otthon » Kert » Érdemes, megéri ilyen láncfűré...

Érdemes, megéri ilyen láncfűrészt venni?

Figyelt kérdés

[link]

Otthoni munkákhoz, illetve ha rönkben veszek télire akác tűzifát annak kuglizására szeretném használni.

2011. márc. 8. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
amire neked kell arra jo!!szerintem vegyél!
2011. márc. 8. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
igen, ennyiért megéri.
2011. márc. 9. 06:07
 3/6 anonim ***** válasza:

A "Tuskóban" is most ennyi lesz. Talán pont ugyan ez a típus virít az akciós újságjukban, amit tegnap hoztak hozzánk.

Én tavaly vettem egy elektromosat. Direkt nem a leggagyibb, "no name" kínai 10eFt-ost, hanem egy kicsit jobbat. Nálam otthoni alkalomszerű használatra tökéletesen bevált.

2011. márc. 9. 08:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen a kék-fehérben lesz akcios termék ez.

Valaki feltett egy hasonló kérdést más fűrészekkel s árkategóriában.

Érdemes 10-20e Ft-al többet kiadni egy elterjetebb ismertebb márkáért vagy marqdjon ez amiről semmit nem lehet találni a neten. Nem akarok úgy dönteni,hogy hátha kifogok egy jobb darabot s örök élet meg egy napig menni fog gond nélkül.

2011. márc. 9. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Erről a márkáról, amiről kérdeztél azért legalább hallani lehet valamit.

De amit én néztem tavaly szintén ebben a boltban, valami "Shung Cheng" vagy hasonló hangzású márkája volt. De nem ezért nem vettem meg. Hanem azért mert kézbe fogva már a burkolat minőségén érződött hogy valami hihetetlen gagyi tákolmány ez. Kemény kopogós vékony törékeny műanyag. A fröccsöntési hibákat van ahol levágták késsel a kis kínaiak, van ahol nem. Gondolták jó az úgy is.

Szóval nézd meg milyen, mielőtt megveszed!

2011. márc. 9. 16:03
 6/6 anonim válasza:

Szerintem jobban járnál ha vennél egy Oleo mac láncfűrész.

Nem romlik el és nem is olyan drága

2011. márc. 19. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!