Milyen láncfűrészt érdemes megvenni?
Otthon elvégzendő kerti munkához illetve 20-25cm vastag akácfa kuglizásához keresek fűrészt.
Stihl : [link]
Partner Mac 842 : [link]
Hitachi : [link]
Husqvarna : [link]
A Partner is Husquarna alkatrészekből van, csak nem nyomják rá a burkolatra a márkanevet, ezért harmadába (vagy akárhányad részébe) kerül.
Ismerősömnek Partner benzines fűkaszája van és nagyon dicséri.
Használható a Partner is. A különbséget már csak az veszi észre, aki igényes a szerszámaira. Pl fűnyíróból használtam már Hondát, John Deere-t, Partnert és Vikinget is. Mindegyikből felső kategóriásat. Azt kell hogy mondjam, hogy a Partner megállja a helyét, bár valóban az a legutolsó ezek közül. A legjobb a Viking volt. Hitachi fűkaszám van nincs vele gond, kicsit nehezen indul a hidegben, de alapból megbízható.
Én így, hogy még a Husquarnával semmi kapcsolatom nem volt, a Stihlt ajánlanám, mert az én kis Stihl fűrészem szeretem a legjobban. Abból is inkább kiadnék kicsit többet a 180-as sorozatra a helyedben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!