Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen benzines láncfűrészt...

Milyen benzines láncfűrészt érdemes venni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 18:44
 1/10 Amore ***** válasza:
stihlt
2010. márc. 16. 03:06
 2/10 A kérdező kommentje:

Ez mennyire megbízható?: MTD GCS 46/40

30E ft!

2010. márc. 16. 05:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Stihl, Husquarna, Partner, stb.

Én elektromosat vettem nemrég, mindenki azt mondta, hogy csakis hiper-szuper márkásat vegyek és 50eFt fölött, mert különben szétesik.

Végül nem ilyet vettem, de nem is kínai "no name"-et. Egy német gyártmányt vettem, de nem túl ismert márka ez sem. Az egyik barkácsáruházban utolsó darabokból volt kiárusítás, így ezt 42eFt helyett 14e-ért adták.

Eddig felvágtam vele 45 mázsa fát és semmi baja. Persze minden alakalommal megtisztítom és az olajat se sajnálom tőle.

MTD gépem még nem volt, így nem tudom, milyenek. Ha jól emlékszem 3év garanciát adnak ezekre. Ha jó áron adják, én megvenném.

2010. márc. 16. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:

stihl,huskvarna.

nekem a legkisebb stihl van 2002 óta ,és 100 mázsákat vágok vele évente .jó nem napi szinten használom de nekem nagyon bevált.

érdemes az őszi akciókat figyelni.

2010. márc. 16. 15:09
 5/10 Amore ***** válasza:
Az attol függ mire használod!Nekem van egy 40cm3 Stihl meg egy oleo-mac 1600wattos elektromos gépem.Én ajánlom az oleo-mac-ot is mert volt régebben nekem benzines is.Vagy partner is jó az már majdnem husqvarna.
2010. márc. 17. 03:22
 6/10 anonim válasza:
sthill vagy hausquarna
2010. ápr. 2. 18:32
 7/10 anonim válasza:
nekem MTD van, és meg vagyok vele elégedve, bár nem vágom a fát autószámra, csak a kertben használom, de jó. Egyetlen baj az vele, hogy eléggé ráz... viszont meg lehet szokni.
2010. máj. 29. 17:45
 8/10 anonim válasza:
Én egy AL-KO 35/35 típusú gépet használok immár 3 éve, igaz a vásárlás után a harmadjára kicserélt gép működött normálisan. Letörik róla ez az a használat során, kiesnek a csavarok, most kaputtolt be a láncolaj pumpája, és kicsinek találom a tankot meg az olaj utántöltőt. Megéri drágábbra beruházni hosszabb távra.
2011. febr. 4. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Ausztriában Dolmar-okat használunk fa kitermelésre.profi gépek csak sajnos az áruk is,viszont örök darab.
2015. júl. 8. 17:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Túl sok ész nem kell hozzá,hogy az árukeresőnél elolvasd a vásárlói véleményeket.Én csak az első üzletre kattintottam és 52 véleményből 47-en azt írták soha többet nem venne ilyen vacakot.Az emberek kész regényeket írtak le milyen kálváriát jártak be a szervizeknél.3-4 meghibásodás alatt ki is futott a gari idő .
2019. nov. 10. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!