Létezik fekete rózsa? Ha igen honnan lehet szerezni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 20:42
1/6 anonim válasza:
Biztos van!még nem láttam! jelentését tudod???
2/6 anonim válasza:
ne fogj szavamon de mindha multkor lett volna szó valahol a tvben erről és mindha létezne de azt hiszem h csak mesterségesen elöálított(de nem biztos!!!)
mindenesetre ha a virágot színes vizbe rakod akkor egy idö után a virág színe megváltozik:)
3/6 anonim válasza:
Létezik:) Én már láttam is egyet egy különleges botanikuskertben még külföldön. Nem volt semmi látvány:) Hogy Magyarországon lehet-e kapni nem tudom. De itt van egy kis érdekesség:
L/19
4/6 anonim válasza:
Szerintem is létezik!
Bár fekete tulipán az van, pont ma mondta az osztálytársam, hogy a kertjükben nő fekete tulipán..
5/6 anonim válasza:
szerintem a Bakker vagy Bekker katalógusban találsz feketerózsa tövet. igaz, h drága. vagy a honlapjukon még talán meg is tudod nézni, ha nincsen újságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!