Kezdőoldal » Otthon » Kert » Eltörtem anya kaktuszát mit...

Eltörtem anya kaktuszát mit csináljak gyorsan? Valaki segítsen!

Figyelt kérdés

[link]

ilyen és letört az egyik levele vagy nem tudom mije

mit csináljak???

ha az eltört darabot elültetem befakad???

van itthon gyökereztető por is

nem direkt csináltam véletlenül lelöktem és letört:(((((

13/L

2011. márc. 5. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, a kaktuszoknál előbb hagyni kell, hogy beszáradjon a seb (1-2 nap?), és azután gyökereztetni. A por nélkül is ki fog gyökerezni szerintem.
2011. márc. 5. 14:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
várd meg anyád, ő tudni fogja, hogy ne menjen tönkre a kaktusz teljesen
2011. márc. 5. 14:40
 3/6 anonim válasza:
gondolom a leszidástól tartasz,nem a kaktusz van a szívedhez nőve :D szerintem no para. az csak egy kaktusz te meg a lánya vagy :)vagy megmentitek,vagy nőnapra vetetsz egyet neki apukáddal :P
2011. márc. 5. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ez nagyon strapabíró (személyes tapasztalat), nem lesz semmi baja. Várd meg anyud, majd eldönti, elülteti-e vagy sem. Tényleg ajánlatos várni 1-2 napot, hogy kicsit beszáradjon a letört rész.
2011. márc. 5. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem lesz semmi baj, ez a kaktusz mindent kibír. Várni kell 1-2 napot, hogy a letört részen a "seb" beszáradjon és akkor el lehet ültetni, hamar be fog gyökeresedni és fejlődik belőle egy teljesen új növény. Amelyik növényről pedig letört, annak kutya baja sem lesz.
2011. márc. 5. 15:25
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!!:)))
2011. márc. 5. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!