Eltörtem anya kaktuszát mit csináljak gyorsan? Valaki segítsen!
Figyelt kérdés
ilyen és letört az egyik levele vagy nem tudom mije
mit csináljak???
ha az eltört darabot elültetem befakad???
van itthon gyökereztető por is
nem direkt csináltam véletlenül lelöktem és letört:(((((
13/L
2011. márc. 5. 14:25
1/6 anonim válasza:
Úgy tudom, a kaktuszoknál előbb hagyni kell, hogy beszáradjon a seb (1-2 nap?), és azután gyökereztetni. A por nélkül is ki fog gyökerezni szerintem.
2/6 anonim válasza:
várd meg anyád, ő tudni fogja, hogy ne menjen tönkre a kaktusz teljesen
3/6 anonim válasza:
gondolom a leszidástól tartasz,nem a kaktusz van a szívedhez nőve :D szerintem no para. az csak egy kaktusz te meg a lánya vagy :)vagy megmentitek,vagy nőnapra vetetsz egyet neki apukáddal :P
4/6 anonim válasza:
Szia! Ez nagyon strapabíró (személyes tapasztalat), nem lesz semmi baja. Várd meg anyud, majd eldönti, elülteti-e vagy sem. Tényleg ajánlatos várni 1-2 napot, hogy kicsit beszáradjon a letört rész.
5/6 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz semmi baj, ez a kaktusz mindent kibír. Várni kell 1-2 napot, hogy a letört részen a "seb" beszáradjon és akkor el lehet ültetni, hamar be fog gyökeresedni és fejlődik belőle egy teljesen új növény. Amelyik növényről pedig letört, annak kutya baja sem lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!!:)))
2011. márc. 5. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!