Segítséég? Anya a Fehér ruhámat összemosta pirossal mit csinájak?
A fehér polomat amiben van fekete.. is (kevés) .
Mit csináljak hogy lesz ujra fehér?? Help = '" (
A hülyeségek nem érdekelnek..
Lécives akkor irjál ide hogyha tudod rá a választ.
Ha meg ennyire ráérsz gunyolodni.. akkor inkább csináld a dolgodat ne a gép elött kockuj.. köszi. !
Senki sem gúnyolódik rajtad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan már soha nem lesz, mint előtte.
Ha nem tetszik az új színkombináció akkor dobd ki, vagy használhatod portörlőnek.
Legközelebb moss magadra, és ne másokat hibáztass saját lumpságodért.
előző: sajnos nem. Nem tudom miért, de nem. Nekünk egyszer egy kis piros darab (kínai, persze, azok jó brutálisan fognak) bekerült a fehérmosásba.
Örökre rózsásak maradtak. :(
Nekem egyszer a konyharuhán volt egy vékony csík (cirka fél centi vastag mindkét oldalon), de egyébként fehér. Beraktam a fehérekkel mosásba, és minden élénkrózsaszín lett. Elég rendesen, nem csak halványan, beleértve a párom zoknijait meg az alsógatyákat, pólókat. :(((
Azonnal beáztattam hipós vízbe, és újra kimostam mindent, fehér ruhához való mosóporral, egy kis hipóval, és szerencsére minden újra fehér lett.
Szerintem próbáld ki te is, a fekete csíkok kicsit szürkébbek lesznek esetleg, de még mindig jobb, mint a rózsaszín-fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!