A föld, amiben a muskátli volt, mire használható? Virágföld és sima kerti (savanyú talajos) vegyesen volt. Most ültettem át őket és egy nagyon nagy adag föld maradt utánuk.
Figyelt kérdés
márc. 23. 10:30
1/4 A kérdező kommentje:
Kaptak normális földet és van, amelyik másik cserépbe is került.
márc. 23. 10:31
2/4 anonim 

válasza:

Én ki szoktam szórni a kertbe...
Amiben sok gyökér van, az gátolja más növények növekedését, mivel a gyökér komposztálódni kezd, és úgy viselkedik, mint az éretlen komposzt. De a kertben elfér, nagyon kicsi arányt jelent.
Esetleg ha van olyan rész, amiben nem nagyon voltak gyökerek, azt hozzá szoktam keverni nagy növények földjéhez kerti föld helyett, mert a szerkezet azért jó, laza. Olyan növényekhez használom kicsi arányban, amik csak 1 évet töltenek abban az edényben.
4/4 A kérdező kommentje:
Én is a kertbe gondoltam elszórni a veteményekhez. Jövőre ennyit biztos nem kell átültetni, mert rendes földben vannak most már és kapnak tápoldatot. Az csak elég pótlás lesz nekik.
márc. 23. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!