Érdemes még tápoldatozni a balkon növényeket? Vagy ilyenkor már hagyjam békében őket.
Figyelt kérdés
Muskátlikról van szó, nem futóról, meg pár évelőről. A komolyabb fagyok előtt be szoktam rakni őket teleltetni, de most nagyon szépek, virágoznak, hozzák az új bimbókat. Különben ritkán kapnak tápoldatot, kb 1 hónapja volt az utolsó adag.tegnap 17:40
3/4 A kérdező kommentje:
Most nézem az előrejelzést, a jövő héten pár napig éjszaka 0 fok körül, de fagyok nélkül, különben vagy 3 hétig tűrhető idő. Tavaly is simán kibírták hogy kicsit megcsípte őket a fagy, úgy néz ki még 3-4 hétig biztos kint lesznek. Nekem ilyenkor tetszenek a legjobban, betömzsülnek, a leveleik méregzöldek, a virágaik is tömöttek. Nagyon hajlok rá hogy mégis kapjanak egy lökettel, nem árt ha jó kondiban kezdik majd a telelést, a kellően hűvös idő meg úgy is visszafogja a növekedésüket.
tegnap 17:54
4/4 anonim válasza:
Én tegnap adtam tápot a futómuskátlimnak. Olyan szép még. Talán két éve volt, hogy már felraktuk az erkélyre az adventi díszítést, de még a muskátlik vígan virágoztak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!