Melyik eszközzel a legkönnyebb megfenni a láncfűrész láncát?
Szóval van kicsi, mini kézi fenő, amit rá kell csavarozni és tekerve feni a láncot, van az a csiszolóköves amibe csak bele kell nyomni a láncot és állítólag fen (bár ennél nem értem, hogy fenődnének meg a fogak belsejei), és akkor van az elektromos csiszolókorongos direkt láncfűrész élező. Szerintetek melyik megoldás a legjobb, legkönnyebb 3s leggyorsabb módja?
A kicsi kézi reszelővel akit adnak minden lánc mellé majdnem, nem sikerül borotvaélesre csiszolni. Igaz, hogy jobban vág, miután megcsinálom, de én valami olyasmit képzeltem el, hogy az olyan láncból ami egy kis ágat sem vág el, olyan éles láncot csinál, fix mint az új. De konkrétan annyira megfeni és bármilyen láncot, mintha akkor raknám fel az újat. Imádom, ahogy az új lánc vág, de nincs akkor az a lánc mennyiség ami elég lenne a folyamatos cseréhez.
Köszi a tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!