Kinek milyen középkategóriás gépek(fűkasza, láncfűrész) jöttek be ritka de akkor tartós munkára??
Figyelt kérdés
Van egy 1800 w-os Bosch AKE30 elektromos fűrészem, kemény tüzifában nem sokat ér, ha van tapasztalata valakinek másik nem apró szemü gyári lánccal ,akkor azt megköszönöm.
Munkám miatt mindig akad kis benzin vagy keverék. Ezért benzines gépekben gondolkodom. Van egy Euromach (Mc Chuloc utánzat) fűrészem is alkatrész(karburátor) nincs hozzá. Ebből okúlva olyan gépeket szeretnék amihez lesz 10 év múlva is alkatrész ,normál használat, karbantartás melett el is megy addig.
Jellemzően 5m³ tűzifa darabolása lenne a munka heti maximum 2-3órás munkára elosztva, kisebb fák kivágása nagy munka ritkán.
Kasza egy 2000m2 es telek vágása 1 évig utána beépítés fásitás miatt csökken. Viszont az első évben gazolni is kell.
aug. 2. 12:25
1/3 anonim válasza:
Az obiban vettem Garden Master fűkaszát. Nem nagyon bíztam benne, de simán levágott 7500 m2-t, pedig másfél méter magas erős fű volt. Én nagyon elégedett vagyok vele.
2/3 anonim válasza:
Nekem egy amerikai husqvarna/oregon klónom van, egy Partner láncfűrész húsz éve amivel az ég világon semmi gondom nem volt. Mérhetetlen mennyiségű fát kivágtam vele. Viszont van egy parkside pbks 53 b3-as is fél éve ami szintén jónak bizonyul de érezhetően nincs olyan minőségű szerintem, bár a fene tudja elég masszív szerkezet. Ennek ellenére még lehet hogy hosszú ideig nem lesz problémás, alkatrész dögivel van hozzá. Valami vicc áron jutottam hozzá a Lidlibe.
3/3 anonim válasza:
Egy Makita elektromossal nemigen tudsz mellélőni. A legnagyobb teljesítményű, nem oldalmotoros (tehát flex alakú) éri meg a legjobban a rengeteg feltöltött tapasztalatfeldolgozó videó szerint, és a te 5 köbmétered picsafüst neki úgy, hogy heti 2-3 óránál valahogy jobban fog Magyarország teljesíteni a te konkrét esetedben, és azt is irdatlan famennyiségekkel, csak legyen, aki lehasábolja hasonlóan elmés trükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!