Szomszéd elhelyezheti a kutyaházat az oldalkertbe?

40# Volt több kutyám is, de az ól körül semmi büdös szag nem volt. A szomszéd ázott kutyáját meg minek szagolgatod, ha nem szereted az illatát?
Nem osztanám én az észt -hiszen nekem is kevés van- de szeretek a rászorulókon segíteni.

Még mindig ezen kattogsz, hogy kiemelted a kérdést?
Ez a megjegyzésed nem túl intelligens embert jellemez:
"Izmosabb és sokkal gazdagabb vagyok"
"A problémám, hogy a kutya lehugyozza, lefossa, leszarja a kerítést, tönkremegy, ozmózissal átjön a trutyi az oldalamra."
Felhívnám a figyelmedet, hogy a kutya mindenhova szarik egy udvarba, a kan kutya pedig kb hetente körbe jelöli a területét. (2 nagy testű kutyám van)
"Mert ott lesz büdös meg emelt szintű zaj, ahol tanyázik a kutya."
Normális ember nem láncolja oda a kutyát az ólja mellé. Neked valószínűleg ez lenne az alap...
Ha nem így lenne akkor tudhatnád, hogy a kutya nem szarik és hugyozik a háza mellé közvetlenül, kivéve, ha a lánc miatt nem tud messzebbre menni.
A kan kutya természetesen megjelöli, de azt nem érezni az ól mellet állva sem. A kutya viszonylag kevés időt tölt a házában, ezért viszonylag ritkán startól el onnan, persze ha oda van láncolva nem tud máshonnan megindulni. (tudod 2 kutyám van, 20+ éve vannak kutyáim, ez a tapasztalatom)!
A normális gazdák általában x naponta össze szedik a szart a kutyák után az udvarban. Erre nincs befolyásod, ember függő. De ismerek olyat akinek szintén 2 kutyája van, nem szedi össze, mert majd elbomlik, és nincs büdös az udvarában. Ő a közvetlen szomszédom.
Ez pedig a drónozásról:

Jaj még valami a 43-hoz:
Ha te hallod a házadból, hogy megindul a szomszéd kutyája, akkor eléggé nagy technológiai hiányosságia vannak a házadnak! Szintén tapasztalatból írom, mert 3 éves a jelenlegi házam, és abszolút nem hallom a szomszédokat.

“ Csak drónnal láttam”
Adott engedélyt, hogy behatoj a kertje fölé és feltérképezd a magánterületét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!