Szomszéd elhelyezheti a kutyaházat az oldalkertbe?
Figyelt kérdés
Ráadásul az én kerítésemre rakta rá, hozzám a lehető legközelebb van… 2 ház között 2x3 méter van, azaz 6 méter. Nem úgy van, hogy oldalkertbe semmilyen építmény nem helyezhető? Máshol már kérdeztem, itt értelmesebb emberek vannak korábbi tapasztalatom alaplyán.okt. 1. 19:44
31/42 A kérdező kommentje:
Ha meg te lennél az én szomszédom, kiiktatnálak
okt. 2. 11:38
33/42 A kérdező kommentje:
Sokan tartanak valamelyiknek a kettőből, pedig csak különleges vagyok…
okt. 2. 13:12
35/42 anonim válasza:
Garázs, fedett autóbeálló, méretes fa nem lehet.
36/42 anonim válasza:
A kutya akkor is "kutya lehuggyozza, lefossa, leszarja a kerítést" ha a háza nem ott van, vagy nincs.Úgyhogy úgy hülyeség az egész ahogy van.
37/42 A kérdező kommentje:
Nem hülyeség. Mert ott lesz büdös meg emelt szintű zaj, ahol tanyázik a kutya.
okt. 2. 17:25
38/42 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy oldal kerítés a te felelősséged, de a szomszédnak a kutyája az övé.
Szóval azt neki kell biztosítania, hogy a kutyája ne tegyen kárt benne,ne ásson alá, ne tudjon átugrani, átmászni alatta.
39/42 anonim válasza:
Kérdező! Most képzeld el, hogy az oldalkertben nem a kutyaól van, hanem hinta, csúszda, meg ami a játszótéren még lenni szokott, és ott gyerekek visítoznak, zajonganak egész nap, a nyitott ajtódtól 3 m-re, mert ha nincs hideg szereted a friss levegőt. A ház úgy lett tájolva, hogy senki ne zavarja a másikat, de lebontották a szomszád családiházát és felhúztak a helyére egy társasházat.
Ugye nem is olyan nagy baj az a kutya, meg az ól?
40/42 A kérdező kommentje:
A hintának meg a gyerekeknek nincs büdős ázott kutyaszaga meg nem tudom, te szagoltál már körbe kutyaól közelében. Ha nem, nem kéne itt osztani azt észt (ami ugye nincs)
okt. 4. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!