Szomszéd elhelyezheti a kutyaházat az oldalkertbe?
Sokra mész a pénzeddel ebben az esetben... 😂😂😂
Hogy xarik a te verandadra, ha a kerítésen túl van?
A HÉSZ szerint a 3 m távolság a minimum több lehet, mehettél volna akkora telken kicsit odébb is a szomszédtól, de azért már nem érdemes lebontani a házat.
Nem kellene drónozni a más telke felett -nem is szabad- akkor nem is tudnál a kutyaólról, és nem idegeskednél miatta.
Három telket venni egymás mellett, és csak a középsőben lenni szerintem jó ötlet. Ha gazdag lennék én azt csinálnám!
Szomszédokat drónnal kukkolni illegális! Gondolom a reptetésére engedélyt sem kértél...
Ezek alapján engedélyt sem kértél a szomszédtól, hogy megnézd mi van a telkén.
A kutya nem a háza mellé szarik, de ezen kívűl mindenhova.
A bicepszed kerülete semmit nem fog érni a jegyzővel vagy éppen a rendőrséggel szemben.
Neked sem lesz jó, ha a szomszéd azt lesi mivel tud neked jogilag keresztbe tenni...
Csak személyiségi jogokat sértesz vele... És a drónra vonatkozó jogszabályokat.
Ha az én szomszédom lennél nem izgatna mi nem tetszik neked. A saját telkemen oda tenném a kutya házát ahol nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!