Miért van az hogy aki bodzát termel az öntözni, kapálja, metszi, permetezi mikor olyan igénytelen növény?
Figyelt kérdés
Én meg kiírtani sem tudom úgy nő. Minek annyi energiát beleőlni? A sok díjat nyert bornak a szőlőjével nem foglalkoznak ennyit.aug. 24. 17:09
1/3 anonim válasza:
Sokan vannak akik amibe belefognak azt megpróbálják nagyon jól csinálni.😉
2/3 mindentudó99 válasza:
Ne keverd össze a vad bodzat a nemessel. Egyébként ha vigasztal ilyen szárazságban a vadbodza is kisül. Olyan nincs hogy valamivel nem törődsz de hozza a miliókat.
3/3 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért más növények esetén.
Metszeni azért kell, hogy a termés kevesebb, ennél fogva nagyobb méretű és jobb beltartalmi értékekkel rendelkező legyen. Valamint, hogy elérhető magasságban teremjen, mert az le is kell szüretelni valahogy, nem helikopterről szedik.
Gyommentesíteni azért kell, mert a tápanyagot és vizet a gyom a bodzától veszi el, tehát csökkenti a termésmennyiséget.
Öntözni még nem láttam, de feltehetőleg olyan száraz területen van, amit láttál, ami nem nagyon alkalmas a bodzának, és a jó terméshez szükséges a sok víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!