Kezdőoldal » Otthon » Kert » A ház előtti pici kertrészen...

A ház előtti pici kertrészen minden tönkremegy a kánikulában. Mit kell tenni, hogy ne így legyen?

Figyelt kérdés
Este van időm locsolni. Sajnos gyakran még este 6-8 órakor is 30 fok körül van mostanában. Nem tudom eldönteni, hogy sok esetleg neki hirtelen a víz, vagy a hőség miatt túl kevés lenne a víz? Sok növény tönkrement idén. Ami megmaradt azok se néznek ki túl jól. Nálatok mi a helyzet ebben? Van bevált tippetek a hőhullámban való locsolásra? Mit tegyek, hogy megmentsem a maradék növényeket?

aug. 11. 21:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyan avar van a fák alatt mintha október lenne már.... Egy körtefánk ki is száradt.
aug. 13. 20:04
 12/13 anonim ***** válasza:

"Ne hideg vízzel locsolj, hanem tartályból amiben átmelegedett napközben"

Több helyre a kertben ki vannak téve 200 literes hordók. Olyan forró a víz bennük délutánra, hogy nem bírom a kezem benne tartani. Bőven van 60 fokos. A jéghideg kútvízzel előbb elhűtöm éppen langyosra, csak utána merek vele locsolni :-)

aug. 14. 15:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Pont azt néztem én is egyik nap, hogy szinte fürödni lehetne a hordóimban, pedig a fák alatt vannak félárnyéiban, mégis meleg a víz!
aug. 14. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!