Most, nyár vége felé már nem lehet fűzfát gyökereztetni?
Figyelt kérdés
Eddig tavasszal illetve kora nyáron próbálkoztam, mind vízben mind földben gyorsan megeredt. Most viszont pár nap után elkezdett fekete lenni a szára, félárnyékos helyen próbáltam egy vödör vízben gyökereztetni.
Ez azért van mert ilyenkor már nem lehet, csak tavasszal?
aug. 3. 12:25
1/5 anonim válasza:
Most augusztus eleje a nyár fele , a vége bő 2 hónap . Meteorológiai nyár tartós 18 cfoktól kezd , ez még október feléig kitarthat .
3/5 anonim válasza:
Én japánfűz levágott hajtásait dugtam bele a földbe kb. 2 hete, azóta folyamatosan intenzíven locsolom. Már kettő elkezdte alul a csupasz száron hozni a kicsi hajtásokat.
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg éretlen hajtással próbálkoztál, vagy túl sok levelet hagytál, azért ment tönkre. Tavasszal ezek a problémák kizártak.
5/5 A kérdező kommentje:
#4 Szerintem a túl sok levél a probléma, konkrétan úgy tettem be gyökerezni ahogy leszedtem.
aug. 4. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!