Kezdőoldal » Otthon » Kert » Most, nyár vége felé már nem...

Most, nyár vége felé már nem lehet fűzfát gyökereztetni?

Figyelt kérdés

Eddig tavasszal illetve kora nyáron próbálkoztam, mind vízben mind földben gyorsan megeredt. Most viszont pár nap után elkezdett fekete lenni a szára, félárnyékos helyen próbáltam egy vödör vízben gyökereztetni.

Ez azért van mert ilyenkor már nem lehet, csak tavasszal?

aug. 3. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Most augusztus eleje a nyár fele , a vége bő 2 hónap . Meteorológiai nyár tartós 18 cfoktól kezd , ez még október feléig kitarthat .
aug. 3. 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Bele fér még .
aug. 3. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én japánfűz levágott hajtásait dugtam bele a földbe kb. 2 hete, azóta folyamatosan intenzíven locsolom. Már kettő elkezdte alul a csupasz száron hozni a kicsi hajtásokat.
aug. 3. 16:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg éretlen hajtással próbálkoztál, vagy túl sok levelet hagytál, azért ment tönkre. Tavasszal ezek a problémák kizártak.
aug. 4. 06:30
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 Szerintem a túl sok levél a probléma, konkrétan úgy tettem be gyökerezni ahogy leszedtem.
aug. 4. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!