A Lidlben mikor lesz kapható cserepes paradicsom növény? Vagy már volt és már nem lesz? Ez nem olyan "hagyományos" paradicsom volt, hanem talán koktél paradicsom. Nem tudom a fajtát, de kisebb méretű paradicsomokat termett és ízletesebbeket.
Ilyenkor már minek árulnák? Ki venné meg? Nincs naptárad? Pár nap, és július lesz. Nem tudom, tudsz-e róla, de télen nálunk fagyni szokott, olyankor a paradicsom nem igazán terem. Palántázni május legelején szokás. A fiatal palánták a nyári időjárást már nem nagyon bírják.
Nem írtad fel, hogy milyen fajta volt? Mert akkor jövőre csinálhatnál magadnak palántákat, fillérekből.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem az enyém volt az a paradicsom növény, hanem egy családtagé.
Ő akart tegnap venni, én mondtam, hogy ne vegyen.
Megmutattam neki, amiket írtatok, remélem, megértette.
Amúgy az a paradicsom cserépben volt tartva és jól bírta.
Én is megkóstoltam tavaly minimális mennyiségben, pedig igazából nem ehetek paradicsomot, úgyhogy nekem mindegy, ha nincs.
Van egy Vilma nevű paradicsom, ami kifejezetten törpe növésű, apró szemű (1-3 cm), bőtermő, finom és könnyen tartható cserépben is. Esetleg jövőre próbálja ki az ismerősöd magról nevelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!