Melyik az a növény, amelynek nem "hagyományos" virága van, hanem amolyan szokatlan, más? Nincsenek hagyományos szirmai és az egész virág inkább hosszúkás. Mi a neve ennek a növénynek?
Talán rózsaszín színű a virága vagy ennek árnyalata, de lehet, hogy van más színben is.
Linkeket, képeket is megköszönöm!
Gondolkozz már... Hogyan küldenék képet, ha azt sem tudom, hogy mi a neve? Csak az emlékeimben él róla egy nem pontos kép. Próbáltam keresni, de nem találtam. Ha találtam volna, akkor nem tettem volna fel a kérdést, mivel akkor a nevét is tudnám.
Megnéztem a Guzmániát, hasonló ahhoz.
A tippet köszönöm.
#3. Megnéztem, igazán szép, de sajnos ez sem az. Igazán köszönöm a tippet.
Van olyan, ami eléggé hasonlít ahhoz a Guzmániához, de mégsem az?
Rengeteg képet megnéztem a Guzmániáról, azok között nem találtam olyat, amilyenre emlékszem, de persze az is lehet, hogy az emlék csal meg. :/
#5. Olyan, mintha az általad felsorolt 3 kombinációja lenne. 🤔 Lehet, hogy csak a fantáziámban létezik.
#7. Köszi szépen, de sajnos nem az. Az 5. hsz-ban felsoroltakra hasonlít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!