Hecht 163 mi lehet a baja?
Adott egy Hecht 163 fűkasza.
Dolgoztam vele minden rendben volt utána megtakaritottam és letettem pihenni.
Tegnap füvet akartam vágni, mikor inditanám be mi den rántásnál forgott a damil fej és valami furcsa rágó, csörgő hang hallatszott.
Szétszedtem, mert azt mondták, hogy eltört egy rugó a kuplungban és ki van nyitva félig,és igy is volt, a rugó 5 darabra vokt törve.
Kicseréltem ma az egész kuplungot(miért ne csak egybe lehessen kapni)
Most meg beindult nehezen de a megszokott max gázon lévő fordulatnak csak a jó 2/3-a van meg,és ha el engedem a gázt lefullad 2 mp alatt.
Valakinek valami ötlet?
Köszönöm előre is!
Esetleg elhajlott valami tengely, és szorul? Sőt, talán még az is lehet, hogy az eredeti rugótörésnek is ez volt az oka.
Szedd szét a kuplungnál, és kézzel forgasd a hajtószárat, meg aztán a kuplungot is. (Ehhez tekerd ki a gyertyát, hogy ne fogjon a vákuum.) Hátha valamelyik irányban találsz valami szorulást. Vagy excentrikus mozgást látsz. (Vagyis üt valami.) A szöghajtás felől nem hallasz gyanús hangokat?
Mikor szétszedtem ment szépen, nem akadt, nem adott ki rendellenes hangot.
Inditásnál is nincs semmi furcsa hangja, csak vmi fojtsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!