Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hecht 163 mi lehet a baja?

Hecht 163 mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Adott egy Hecht 163 fűkasza.

Dolgoztam vele minden rendben volt utána megtakaritottam és letettem pihenni.

Tegnap füvet akartam vágni, mikor inditanám be mi den rántásnál forgott a damil fej és valami furcsa rágó, csörgő hang hallatszott.

Szétszedtem, mert azt mondták, hogy eltört egy rugó a kuplungban és ki van nyitva félig,és igy is volt, a rugó 5 darabra vokt törve.

Kicseréltem ma az egész kuplungot(miért ne csak egybe lehessen kapni)

Most meg beindult nehezen de a megszokott max gázon lévő fordulatnak csak a jó 2/3-a van meg,és ha el engedem a gázt lefullad 2 mp alatt.

Valakinek valami ötlet?

Köszönöm előre is!

2024. jún. 25. 05:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Esetleg elhajlott valami tengely, és szorul? Sőt, talán még az is lehet, hogy az eredeti rugótörésnek is ez volt az oka.

Szedd szét a kuplungnál, és kézzel forgasd a hajtószárat, meg aztán a kuplungot is. (Ehhez tekerd ki a gyertyát, hogy ne fogjon a vákuum.) Hátha valamelyik irányban találsz valami szorulást. Vagy excentrikus mozgást látsz. (Vagyis üt valami.) A szöghajtás felől nem hallasz gyanús hangokat?

2024. jún. 25. 07:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Mikor szétszedtem ment szépen, nem akadt, nem adott ki rendellenes hangot.

Inditásnál is nincs semmi furcsa hangja, csak vmi fojtsa.

2024. jún. 25. 07:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt mondják ebben elég lágy a karbi tetején a kis fémidom, amibe a bowdenfeszítőt is tekerték. Érdemes ellenőrizni, meg a bowdenfeszítő kontráját is. Az alapjárat mondjuk ettől még meg kéne legyen, talán arra is ránéznék. Az is lehet, hogy üt az új kuplung, de az is, hogy a törött rugó letört pár hűtőlapátot a lendkerékről.
2024. jún. 25. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!