Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hecht kerti gépekről vélemény?

Hecht kerti gépekről vélemény?

Figyelt kérdés

Fűnyíró, fűkasza, láncfűrész, stb.

Milyen minőségűek ahhoz viszonyítva hogy például egy Stihl árának a fele-harmada-negyede sok eszközük? Kinek mi a tapasztalata?

2023. dec. 17. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:

2 éve használunk egy fűkaszát, én szeretem, tudja amit kell, mellesleg az ára mellett azért választottam ezt, mert minden apró alkatrész beszerezhető hozzá és közel van hozzánk az üzletük/szervizük, vagyis nem fordulhat elő, hogy hetekre kiesik a kasza, míg mondjuk a céges Stihl-eknél simán (nyilván ez szerviz függő is gondolom).

Teszi a dolgát, egy alkatrész igényünk még a legelején volt, elismerték gariban, pótolták, ennyi. Azóta semmi baja, mondjuk túl sokat szerintem nincs is használatban. Tavasztól őszig két hetente 2000 nm-et nyírunk vele.

2023. dec. 17. 13:04
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Nyugtával dicsérd a napot. Nem egy Singer varrógép, ami 150 évig is elmegy.
2023. dec. 17. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Ebben is ki lehet fogni nagyon jót is,meg 1 márkás termékben is "gagyit"

Nem szeretném a márkás termék nevét leírni,de már szégyeltem új korában is a szervizbe hordani.Már azt is szídtam,aki az elsőt az országba behozta .

2023. dec. 17. 16:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Átlagos kínai. (Szóval, nem a legrosszabb piacos kínai.)

Az ne tévesszen meg, hogy csehek gyártatják Kínában.

Alkalmi használatra megteszi. Ha sokat akarod használni, inkább valami drágábbat vegyél. Vagy olcsóbból sokat, amikből mindig össze tudsz rakni használhatót. Ami olyan rossz, azt kihajítod, és veszed elő az újat. Két favágó vállalkozót is tudok, aki 10 E Ft-os kínai fűrészeket vett csomagtartószámra az embereknek. Az egyik el is magyarázta, hogy feléből kijön, mint mikor a Stihleket kellett állandóan javíttatni.

2023. dec. 18. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!