Vöröshagymát ilyenkor rakhatok még el?
Annak gondolnám.
Maradt ki egy 120méteres sorom. Azzal beraknám vagy esetleg krumpli még ami szóba jöhet
Zöldhagymának se lesz jó. Ilyenkor már csak kihajt, de nem nő meg a meleg és a hosszú nappalok miatt, hanem pár kisebb levél kifejlesztése után vagy magszárat hoz, vagy ha nagyon kicsi volt még, akkor nő valamennyit, aztán leszáradnak a levelek júliusban, kb. ugyanakkor, mint a tavasszal duggatott vöröshagymának. A szárvastagsága nemigen fogja elérni az 1 cm-t. Én is próbáltam anno kimaradt dughagymából zöldhagymát nevelni a borsó helyén, de csak annyit értem el, hogy 1 cm átmérőjű dughagymából lett 1,5 cm-es dughagymám...
Krumplival még esetleg lehet próbálkozni, de tűrhető termésed csak akkor lesz, ha marad az eddigi aránylag hűvös, csapadékos időjárás. Ha venni kell hozzá a krumplit, akkor én nem költenék rá, mert bizonytalan. Legfeljebb ha van otthon egy csomó összeráncosodott, kicsírázott tavalyi, ami már enni se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!