Kezdőoldal » Otthon » Kert » Bunkóság heti 2-3x is levágni...

Bunkóság heti 2-3x is levágni a gyepet?

Figyelt kérdés
Pázsitom van. Egyfajta hobbi. Akkus fűnyíróval és suhanóval is nyírom. Kb 20-30 percet vesz igénybe egy alkalom. Szólhatnak érte jogosan a szomszédok vagy csináljam nyugodtan?
jún. 3. 21:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem is az, hogy szólna, mert nem mer hozzám szólni, hanem emiatt tenne nekem keresztbe. Vagy direkt elkezdene idegesíteni.
jún. 4. 09:43
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Inkább pszichés probléma. Szomszédom is ezt csinálja, legszívesebben a seggébe dugnám a fűkaszàt.
jún. 4. 13:00
 13/16 anonim ***** válasza:

12 vagyok

Mondjuk ő benzinessel és napi 7-8 órán át. Ennél jobb amit te írsz, bár továbbra is kènyszeresnek tűnik eléggé.

jún. 4. 13:01
 14/16 anonim ***** válasza:
62%

Úristen milyen szomszédaid vannak neked?

Engem pont nem érdekelne mit piriszkálsz kint, a családiházas élet ezzel jár. Hol én csapok egy kis zajt, hol a másik. Ha te heti háromszor normál időben benzinessel nyírod sem érdekelne, max elkönyvelném, hogy "ez hülye". :D De én sosem értettem ezt a gyep feelinget, szóval ez van.

jún. 4. 16:49
 15/16 anonim ***** válasza:

"mert nem mer hozzám szólni, hanem emiatt tenne nekem keresztbe"

Mi van?

jún. 5. 15:01
 16/16 anonim válasza:
Nem bunkóság egyáltalán szép lesz a fű
jún. 21. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!