Bunkóság egyszerre több érdeklődőt odacsődíteni ha meg akarom mutatni a házam?
Én úgy látom, felénk ez nem normális. Az USA-ban elterjedtebbek ezek a "nyílt nap" szerű megtekintések.
Egyébként mit akarnál leszervezni, ha volt egy érdeklődő, aki már el is tűnt?
odahívnák - nék
stb.
Azt csinálsz amit akarsz. Sőt, ne is menj oda, tedd a kulcsot a lábtörlő alá.
Szerintem udvariatlanság egyszerre odahívni az érdeklődőket.
Oszd be az idődet és hívd fél órás időközökkel a nézelődőket!
Nyilván te sem akarod, hogy idegenek csatangoljanak össze-vissza a házban, márpedig nem tudsz mindenkit szemmel tartani ha egyszerre vannak ott. Arra is gondolnod kellene, hogy mi van ha te éppen valakinek válaszolsz a kérdéseire, közben simán jönnek mennek a másik helységben és akármit el is vihetnek magukkal.
Amikor bérlakást kerestünk a gyereknek, ott a tulaj meg is mondta, hogy aznap több érdeklődő is fog jönni, mert neki másik városból kellett átjönnie és nem ér rá minden nap. Ezzel semmi gond nem volt, mi mentünk a megbeszélt időben, aztán fél órával később jött a következő, addigra mi mindent meg tudtunk nézni, kérdezni, és el is mentünk. Mi is mentünk másik lakást is megnézni aznap, nem is egyet.
Magyarorszagon szerintem nem szokas, szoval mond az erdeklodoknek hogy amolyan nyilt napot tartsz mert sok az erdeklodo es csak aznap lehet megnezni.
USA-ban van open house ami azt jelenti hogy az ingatlanos ott var pl 9 es del kozt amikor is barki megnezheti a hazat elozetes kapcsolatfelvetel es idoegyeztetes nelkul. Ezt meghirdeti, kiteszi a haz ele a tablat hogy open house es barki megnezheti, meg az is aki csak epp arra jart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!