Szükséges valamit állítani a kínai fűkaszámon vagy örüljek, hogy így is megy?
Hidegen úgy indul a gép, hogy húznom kell neki a gázt, valamint szívató és pumpálás nem is kell. 1-2 rántás és beindul.
Ha véletlen szívatót is használok, akkor rögtön bezabál és nem lehet beindítani egy darabig.
Egy jól beállított fűkasza nem így indul.
700 négyzetméteren megevett 1.5 liter benzint. Kicsit sokallom. Vagy ez normális?
20 centis volt a gaz. Azért nem mindenhol húztam neki tőgázon.
Hidegen úgy is kell indítani, hogy húzod neki a gázt. Félállásba teszed, (akasztod) és úgy indítod. Kar hidegindításra, gáz félállásban, pumpálsz 3-4-et és berántod, ha felpörgött kilehet engedni a gázt.
Hogy elindul pumpálás nélkül is az (én nem vagyok zseni, ebben a témakörben), de merem feltételezni nem probléma, majd ha egyszer fullra kifogyasztod a benzint, akkor nem fog elindul anélkül.
700m2-re másfél liter egy kicsit sok, de hát nagyban függ attól, hogy használod a kaszát, mekkorát lehet vele egyáltalán fogni, hogy tudsz haladni, mert mindenki más tempóban halad. 1 liter lenne szerintem az optimális, de kaszálni nem kell full gázon, fél-2/3 gáz untig elég, 20cm fűre meg a fél is elég, folyamatosan húzni kell a gázt.
Ha sok cm3-es gép, meg olyan a gaz, netán még kerülgetni is kell dolgokat, akkor az 1,5 l normális.
A legtöbb kínai gépnél nem kell félállás. Van pár, aminél van ilyen szerkezet, de alapvetően a legtöbbnél nincs.
Az lehet, hogy az alapjárat magas, és vissza kell venni belőle. Nem moccan meg a fej, mikor alapjáraton megy?
Köszönöm a válaszokat.
65 köbcenti van ráhazudva. Azt olvastam, hogy a valóságban 52cm3.
Közben megtaláltam, hogy 1.2 liter/óra a fogyasztást ír a gyártó. Ez reális lehet, mert kicsivel több, mint 1 óra alatt ment el az 1.5 liter.
"Az lehet, hogy az alapjárat magas, és vissza kell venni belőle. Nem moccan meg a fej, mikor alapjáraton megy?"
De igen, magas az alapjárat kicsit. Visszább veszem majd.
Nincs félállás a gépen. Manuálisan húzom a gázt, miközben berántom.
Mindegy, nem nyúlok hozzá. Megy, amíg megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!