Kezdőoldal » Otthon » Kert » Egy olcsó kínai láncfűrész...

Egy olcsó kínai láncfűrész megbirkózik a száraz tuskóval/gyökérrel?

Figyelt kérdés

Nem akarok sokat költeni rá. Alsó kategóriás, 15 ezer forintos elektromos láncfűrészt akarok venni.

Van pár ilyen tuskó az udvaron: [link]

máj. 7. 02:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha bőségesen olajozod a láncot, és egyszerre nem kínozod tíz percnél tovább, akkor mindent visz.

ott van a katalógusban, mennyire melegedhet. ha nem égeted le, akkor örökké tart...és a lánc ne kapjon szöget.

máj. 7. 07:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Az olcsók max 20-25 centis átmérőig használható, nagyobbal kinyírod. Volt Black & Decker-em, ami egyszerűen ledarálta a fogaskerekeit, mert műanyagból van az áttétele, és valószínűleg ez minden olcsó kínaira igaz. Sajnos nem látni beléjük, viszont volt egy 2000 Wattosom, ami már fém áttételes, azzal egy 30+ éves diófát kivágtam, és majdnem teljesen fel is aprítottam.

Amúgy nem tudom hol akarsz 15 ezerért láncfűrészt venni,max használtan, az inkább 25

[link]

máj. 7. 07:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pillanatok alatt kinyírja a láncot mivel tiszta földes az egész.
máj. 7. 08:09
 4/7 mindentudó99 ***** válasza:
Tiszta föld az egész ahogy írják. A profi gép se bírja masodpercek alatt kimegy az éle. Ha sok van egy nagy hasító kell. 8 tonnás minimum
máj. 7. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem sokáig tudnád használni. Inkább ásd ki őket.
máj. 7. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Maga a gép simán bírni fogja. Nem gyengék ezek a piacos gépek, hanem csak nem tartósak.

Tényleg a lánc a gyenge pont, de az a profi gépekre is igaz, hogy a gyökerek közé szorult kavics kinyírja őket.

máj. 7. 12:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Van 15-ért is láncfűrész.

[link]

Nem sok gyökér van. Ki is vannak ásva. Majd a földet lepucolom róluk. Csak azért kell a láncfűrész, hogy eltüntessem őket. Ha kibírja azt a pár vágást, akkor felőlem utána meg is halhat.

Van egy combosabb darab, amit kb 4 ember se rakna fel a platóra.

máj. 7. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!