Csavarodásmentes tömlő mennyire jó?
Figyelt kérdés
Most néztem hogy van ilyen, a sima tényleg törik, csavarodik, pont múltkor lett rajta szakadás a csavarodás miatt úgyhogy új kell. 3500 ft-ért lehet rendelni, nem tudom mennyire strapabíró. Vett már ilyet valaki?máj. 7. 19:37
1/7 anonim válasza:
1200 négyzetméteres kertemben 8 éve körül vettem ilyet, nagyon nem bántam meg.
2/7 anonim válasza:
Teljesen jó,ritkábban kell szét szedni a slagot törésnél.
3/7 anonim válasza:
3500 gyanúsan olcsó. Vagy esetleg rövid, nem 25 m?
Ha rendszeresen húzgálod ide-oda, akkor csavarodásmentest érdemes venni. Ha viszont le van rakva tavasztól őszig valahová, és csak rácsatlakozol, akkor megteszi a sima is. Nekem vagy 15 évet kibírt a legolcsóbb.
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem húzgálni kell ide oda, beletekeredik fába meg monden szarba úgyhogy az előző 2 évet bírt eddig.
máj. 8. 19:33
5/7 anonim válasza:
Mekkora az átmérője? 3/4 colos csavarodásmentes minimum 500/m-től már elég jó lehet.
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem 1/2-es kell, olyat tudok csatlakoztatni.
máj. 8. 19:37
7/7 anonim válasza:
Csatlakoztatni bármilyent tudsz, ha megfelelő idomot veszel hozzá.
De ha elég az 1/2, akkor nyilván felesleges drágábbat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!