Milyen tömlőszorító bilincset használjak?
Van egy kutunk, abban egy szivattyú, amire 3/4"-os tömlőt tudok rögzíteni. Két bilincsnek van hely, amikor a szivattyú kimenetére ráhúzom a tömlőt.
Locsolás közben már 2x ledobta a tömlőt a szivattyú, pedig csak pár napja használom. Két db csigabilinccsel rögzítettem, és már eléggé meghúztam őket a második alkalommal (az egyik bilincsen a csavar feje is majdnem szétjött)
Hogyan tudom úgy rögzíteni, hogy ne dobja le a slagot? Esetleg ne csigamenetes bilinccsel csináljam? Láttam olyat, hogy tömlőszorító bilincs, az jobb erre a célra? Egyéb javaslat?
Rendes bordázott tömlőcsatlakozó a vég?
2db awab bilincsnak meg kell fognia. Esetleg kemény a tönlő,túl vastag...
Próbáld ilyesmivel [link]
Sajnos a szivattyún a tömlőcsatlakozó nem bordázott.
Köszönöm a tippet, meg fogom próbálni.
Az előző szivattyúd lehet, hogy kisebb nyomást tudott, azért nem dobta le a slagot.
Ennek most milyen a csatlakozója? Leszedhető valahogy? Mert akkor köszörűvel simán lehet rá körbe csinálni bordákat, nem kell mélyeket. Bár én még nem láttam olyan csatlakozót, aminek tök sima volt a külseje. Amikor én csináltam ilyen bordákat, az sima cső volt.
Itt van több kép róla, látszik, hogy sima cső a kimenet: [link]
Egyébként elég erős kis masina, de ez a kimenet része akkor béna.
Van rá két éve gari, nem szívesen köszörűzöm. Napi 1-2x fog menni, simán tönkre mehet két éven belül :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!