Mit lehet csinálni egy telekkel, ha az túl nagy?
Arra gondolok, hogy pl. nekünk elég lenne 2000nm telek, de az 4000nm és hosszúkás. Meg lehet azt csinálni, hogy a végét leválasztani és hagyni úgy ahogy van? esetleg pár fával beültetve erdőt csinálni belőle. Lehetséges ez? Ti mit csinálnátok ilyen telekkel?
A végében eleve erdő van, nincs szomszéd utána.
Szerintem ott karácsonyfának akarták eladni, de volt egy időszak, mikor nem volt rá kereslet egyáltalán, a túlkínálat miatt, és sokan így jártak felénk is, hogy megmaradtak a fák. (Most viszont már bármennyit el lehetne adni... Én is termeltem vagy 15 évig.)
Ha mondjuk a Dunától keletre laksz, akkor be lehet vágni a fenyőtermelésbe. Nem nagy bevétel, a munkaigényesebb növényekhez képest, meg van azért vele munka, de pár milliót le lehet akasztani 10 év alatt. Vagy akáccal is be lehet ültetni, azzal is van munka, de lesz belőle ingyen tűzifa.
Kert hátsó végét falun lehetetlen eladni, ha nem utcára jár ki. Sőt, jogszabály is tiltja manapság már a telekmegosztás ilyen formáját.
A legtöbb településen még ingyen se kell senkinek a kert, mert nem kertészkednek az emberek. A szántó persze kell, mert arra támogatást lehet felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!