Van egy présházam, kb 7000nm telekkel, van rajta egy akácos rész, ami egy nagyobb akácos dzsumbuly része ami 8-10 másik telekre kiterjed, kiírthatom az erdő részletemet, vagy nemszabad?
A baj, hogy emögött a rész mögött, még van egy 7méter* kb 50 méteres telekrész és itt bizony nyáron burjánzik a parlagfű, vadkender, minden, nyakig érő magasságig, ami nem kis szó, mivel 197cm vagyok...
És ha esetleg az jön ki, hogy külterületi erdő, megoldás lehet a problémámra, ha erdősítem ezt a részt is? Gondolom a szomszédok nagy örömére :)
De szerintem akácfa cserjéket százával tudnék kiszedni tavasszal az erdős részből.
A leírás alapján nagyon kétlem, hogy hivatalosan is erdő lenne.
Nézz utána azért. Ha nincs meg a papírod, akkor a földhivatalban ingyen megmondják. De szerintem már reszelheted a láncot a fűrészen.
Az a baj, hogy ha tényleg nem szabad, mint ahogy apukám mondja, akkor a kedves szomszédaim, akik a gaz miatt is fel akarnak jelenteni... konkrétan zsaroltak és pénzt kértek nyáron, hogy ne jelentsenek fel... ha kivágnám azért is feljelentenének szerintem...
Egyenetlen volt a telekhatár, ezért földmérővel kijelöltettem mert kerítést is akarok majd, és az évek alatt elszántottak 1-1.5 métereket a telekből amit én megkaptam és azóta fújnak rám, mert én "loptam" el az ő telküket... de persze mert látott már bárki hullámos telekhatárt... keskeny telek majd 800 méter hosszú, elég látványos volt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!