Mondtok télálló kültéri növényeket amiket kaspóban kint hagyhatok?
Figyelt kérdés
Köszönöm.2024. ápr. 9. 14:26
11/13 anonim válasza:
Lehet, hogy van olyan leander fajta, ami elfagy, de nem mind. Kertészetben dolgozom már 5 éve, mindig kint telelnek a leandereink, soha semmi bajuk nem volt a hidegtől. Az itthoni leanderünk is két éve kint telel, szintén semmi baja. Ha a leandert választanád, akkor érdeklődd meg a kertészetben, ahol veszed, hogy azt a fajtát kint lehet-e hagyni.
Esetleg ültethetsz bele fűszernövényeket is. A rozmaring, oregánó vagy menta nem igényesek, áttelelnek és még hasznosak is.
12/13 A kérdező kommentje:
Vannak télállófajták, láttam én is már kint telelni ismerősnél.
2024. ápr. 10. 22:12
13/13 anonim válasza:
Régi a kérdés, de az Agapanthus (nílusi liliom) is kibírja az enyhébb telet. Nálam most simán kibírta sőt sokkal szebb lett utána, mint tavaly, amikor télen behoztam a lakásba (utána alig tért magához, és egész nyáron egy virágot se hozott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!