Kezdőoldal » Otthon » Kert » Nagy tetszik a magnólia fa....

Nagy tetszik a magnólia fa. Mikor kellene ültetni? Kényes növény?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 8. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Tavaszi fagyra kényes, nekem sokszor elfagytak a virágai, ki is vágtam.
2024. ápr. 8. 10:31
 2/7 A kérdező kommentje:

Tényleg? Ez nem jó hír.

Akkor nem tudom milyen télálló, tavasszal virágzó fát/cserjét ültessek az ablak alá ami szemét gyönyörködtető.

2024. ápr. 8. 11:10
 3/7 A kérdező kommentje:
*szemet
2024. ápr. 8. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Ablak alá? Mennyi hely van? A magnólia igen nagyra meg tud nőni, kis helyre nem való.
2024. ápr. 8. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam nem fagyott el sohasem,úgymond igénytelen növény.
2024. ápr. 8. 15:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Sok hely van, az nem gond.

5-ös! Az jó hír.

2024. ápr. 8. 18:15
 7/7 anonim válasza:
A miénk is nagyon megnőtt 8 év alatt, széltében is sokat terebélyesedett. Nagyon-nagyon kevés tavasz volt, az utóbbi években konkrétan egy, amikor szépen megmaradtak a virágai sziromhullásig. A többi évben vagy elfagyott vagy egy szélvihar letördelte az összeset. Amikor tudott virágozni, abban az évben magokat is nevelt. ☺️ Különösebben nem foglalkozom vele, mióta ilyen nagyra nőtt, ha nagyon száraz nyáron az idő, akkor esténként meglocsolom. Van mellette egy kisebb, ami még virágot nem hozott, azt még rendszeresen öntözöm nyaranta. Amikor ültettük, kávézaccal savanyítottuk a talajt körülötte.
dec. 22. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!