Kezdőoldal » Otthon » Kert » Pici balkonra műfű? Hogyan?

Pici balkonra műfű? Hogyan?

Figyelt kérdés
Van 2 saroknyi balkonom, szóval a lakás 2 sarkából le van választva egy-egy 1,5x1,5mx210cm-es rész balkonnak (egy háromszög), ami le van kövezve. Szeretnék rá műfüvet tenni, de nem tudom, ha méretre vágok egy ennyit, akkor kell hozzá ragasztó is? Azt lehet tenni a kőre? Nem okoz benne kárt? Kell egyáltalán a ragasztó, vagy masszív annyira műfű, hogy megtartja magát ennyi helyen?

#kő #erkély #műfű #balkon #műfűragasztó
2024. márc. 10. 11:14
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, még annyi, hog nem arra a gagyi vékony szőnyegszerűségre gondoltam, hanem amin rendesen van fűszál is.
2024. márc. 10. 11:16
 2/5 Törpilla57 ***** válasza:
Előrebocsátom nem vagyok szakértő. Nem értek a ragasztáshoz, stb. munkákhoz, de ezt majd megírják a szakik. Nekünk loggiánk van, de szerintem a balkonnál is ugyanaz jutna eszembe: mi van, ha esik az eső? hova folyik a viz? beszívja a műfű vagy bármi amit lerakunk? ...és akkor ott cuppogunk a vizes, átázott műfüvön? ez nem olyan mint a kert, ahol a nedvesség leszivárog a talajba. Bocs, hogy csak az aggályaimmal terheltelek de úgy érzem fontos erre is gondolni. Ha viszont valakinek jó ötlete van, akkor lehet mi is megcsinál(tat)juk a mi loggiánkon.
2024. márc. 11. 17:45
 3/5 Törpilla57 ***** válasza:
Még annyit tennék hozzá, hogy kérdés az is, hogy hogyan lehet a műfüvet tisztítani ?(háziasszonyi beidegződés, de szerintem ésszerű kérdés).A vizelvezetésről még: nálunk loggia van, de esetenként eshet úgy (olyan szögben, nagy széllel kísérve) az eső, hogy nálunk is cuppogna a műfű, de ez ritka, a balkonnál viszont minden esetben igaz, hisz "kilóg" az épület falsíkjából. A szakértői válaszoknak én is örülnék, remélem megjelennek itt ők is.
2024. márc. 12. 07:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem van több helyen, burkolat nincs alatta. Rendesen fűnek néz ki nem szőnyegek. Ennek ellenére egy szőnyeg. És úgy is kezelném, semmiképp nem ragasztanám le, időnként fel lehet kapni kirázni, vagy lemosni és alatta is felmosni.
2024. márc. 14. 20:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 😊
2024. márc. 15. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!