Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mennyire praktikus és kezelhet...

Estel.19 kérdése:

Mennyire praktikus és kezelhető a tekercses műfű?

Figyelt kérdés

Teraszra szeretném tenni a kertibútor alá, ami a kert mellett van közvetlen. Azt hallottam nehéz állandóan kitakarítani.

Kinek, milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban? Valahogy lehet rögzíteni majd az alatta lévő betonhoz, hogy ne csúszkáljon el?

2023. ápr. 18. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
37%

Elöször is rettentö ronda, de ez csak magánvéleményem.

Másodszor a lyukacsokon minden kosz bemegy, elkezd alul bomlani és pár hét alatt egy mocsokréteg alakul ki. Vagy két-hárpm naponta felszeded és kitakarítasz alatta, vagy egy hónap alatt büzlö koszban áll az egész.

Rögzíteni csak úgy lehetne, ha megfúrod a betont és rudakkal odafogod, de akkor meg a teresz megy tönkre töle.

2023. ápr. 18. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Épp a minap olvastam róla egy cikket, megkerestem:

[link]

2023. ápr. 18. 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb az a gumilap, ami mostanában a játszótereken van. Használtan is el lehet csípni jófogáson vagy marketplacen. A műfüvet csúnyán kitaposod pár hét alatt.
2023. ápr. 18. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!