Kezdőoldal » Otthon » Kert » Műfű milyen klímát biztosít?

Műfű milyen klímát biztosít?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a kérdés, ha fű helyett műfüvet terítek le az is jobb, mintha sima föld vagy beton lenne?

Tudom a legjobb klímát fákkal lehet elérni, viszont a kert azon részére nem akarok fát ültetni. Eddig fű volt, de nem győzöm locsolni, nyírni, gazolni.

Ha műfüvet használok elérhető egy jó mikroklíma azzal is?

2022. júl. 27. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Nem, a műfű brutálisan melegedik. Voltak ennek kapcsán mérések, talán még jobban melegedik, mint a beton, de nem akarok valótlan állítani, ezért csak annyit mondok, iszonyat meleg lesz, kánikulában szinte rálépni sem lehet majd.
2022. júl. 27. 14:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem. Szörnyű a tapasztalatom vele, főleg így nyáron. Ugyanúgy felforrósodik, mint a beton. Elvileg hipcsi-szupcsi cég rakta le, mégis az illesztéseknél feltört a gaz.

Szomszédomnál van ilyen. Gyűlölöm a látványát, pedig egy drágább darab, ránézésre tényleg szép. De használhatatlan...

Inkább javasolnék tereprendezést, robotfűnyírót.

2022. júl. 27. 14:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát elszomorítottatok.

A robotfűnyíró nem megoldás, mert nem a fűnyírás az elsődleges bajom... inkább a locsolás amit pazarlásnak érzek... reggelente 1 órát megy az öntöző ami csak a gyepet locsolja. Ha nem locsolom kiég. És ez mostanában ugyi egyre durvább lesz.

Akkor amit említettem a gyomlálás.... egyre nehezebben bírja a derekam már most. Mi lesz később....

Néha meglátogat ugye a vakond, máskor egyéb hülyeség támadja meg.... szóval ezért gondoltam egy műgyepre... :(

2022. júl. 27. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Nincs ingyen vacsora.
2022. júl. 27. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Gyomirtóval kell lepermetezni!
2022. júl. 27. 21:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!