Műfű milyen klímát biztosít?
Szóval az lenne a kérdés, ha fű helyett műfüvet terítek le az is jobb, mintha sima föld vagy beton lenne?
Tudom a legjobb klímát fákkal lehet elérni, viszont a kert azon részére nem akarok fát ültetni. Eddig fű volt, de nem győzöm locsolni, nyírni, gazolni.
Ha műfüvet használok elérhető egy jó mikroklíma azzal is?
Nagyon nem. Szörnyű a tapasztalatom vele, főleg így nyáron. Ugyanúgy felforrósodik, mint a beton. Elvileg hipcsi-szupcsi cég rakta le, mégis az illesztéseknél feltört a gaz.
Szomszédomnál van ilyen. Gyűlölöm a látványát, pedig egy drágább darab, ránézésre tényleg szép. De használhatatlan...
Inkább javasolnék tereprendezést, robotfűnyírót.
Hát elszomorítottatok.
A robotfűnyíró nem megoldás, mert nem a fűnyírás az elsődleges bajom... inkább a locsolás amit pazarlásnak érzek... reggelente 1 órát megy az öntöző ami csak a gyepet locsolja. Ha nem locsolom kiég. És ez mostanában ugyi egyre durvább lesz.
Akkor amit említettem a gyomlálás.... egyre nehezebben bírja a derekam már most. Mi lesz később....
Néha meglátogat ugye a vakond, máskor egyéb hülyeség támadja meg.... szóval ezért gondoltam egy műgyepre... :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!