A viaszvirágot gyökerezés után vízben hagyva, elültetés nélkül tartom, nagyon szépen növekedésnek indult, már fut is. Van más is, aki nem ülteti földbe? Virágzik így idővel?
Figyelt kérdés
2024. febr. 22. 11:47
1/3 anonim válasza:
Én inkább elültetném. Jártam már így növénnyel, hogy szépen fejlődött vízben, hallgattam az ültetést, aztán viszonylag rövid idő alatt szinte teljesen tönkrement.
2/3 anonim válasza:
Ha nem tápoldatoztad, akkor a szárban és levelekben lévő anyagot használja el az új levelekhez.
Egy idő után majd gondol egyet, és lerohad az összes gyökere, aztán ha nincs szerencséd, megy utána a szár is.
3/3 A kérdező kommentje:
Eddig még jól van, szépen növekszik, már több, mint fél éves a növényke, és egyre több az inda, levél. Néha bedobok a vízbe egy kis táprudat. Az már látszik, hogy nem rohad el a gyökér. Egyelőre nem virágzik. Eszembe jutott, hogy évekkel korábban láttam ilyet a barátnőmék albérletében, az virágzott rendesen a vízben, csak nem emlékeztem, hogy honnan vettem, hogy ezt próbálgassam, aztán később beugrott...
szept. 30. 15:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!