Kerti tó felszámolása? Szippantós elviszi a vizet?
Vettünk egy hazat, van benne egy kerti tó, amit nem szeretnénk megtartani (nem is tetszik, de kisgyerek es kutya biztonsága miatt biztonsagosabb is nélküle).
A benne lévő víztől hogyan tudnék megszabadulni? Nem akarom a kert többi részére szétlocsolni, mert csúnya is, plusz közel vannak a szomszédok, nem akarok senkit elaztatni.
Szippantós kocsit lehet ehhez hívni? A ház mögött van, úgyhogy az utcán tud csak megállni, nem tudom, milyen messziről lehetséges a szippantás, de a hazat meg kellene kerülni hozza a csovel.
Mint mondtam a gond akkor kezdődik ha azzal a hirtelen 5köbbel túlterheli a rendszert és másnál meg mint egy gejzír feltör a szar…
Nálunk a faluban ez szó szerint megtörtént… nagyon nem dícsérték meg
Nem tudom, mekkora lehet, ránézésre 6 m^3 alatt van.
Köszönöm a tanácsokat, valamiért az árokra nem gondoltam. Kibérlek akkor egy szivattyút tömlővel, és kitolom az árokba. Sajnos csak az út másik oldalán van árok, úgyhogy ketten fogunk kelleni, hogy ki-be kapcsoljuk és lehúzzuk az útról, ha jönnek autóval.
A "benzinlopós" trükk nem működne, mert a kert elég sík, nem tudom a tó alsó pontjánál lentebb helyezni a slag külső végét.
Én pedig remélem, hogy most nagyon menőnek érzed magad. Életemben először lesz saját kertem, minden kerti munka új nekem. Ennek ellenére nincs mit bizonyítanom névtelenül az interneten senkinek.
Többieknek pedig köszönöm az informatív választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!